Zašto je TT Gradnja vodeća tvrtka u tržišnom segmentu bioklimatskih pergola!

Početna » Zašto je TT Gradnja vodeća tvrtka u tržišnom segmentu bioklimatskih pergola!

Bioklimatsku pergolu prozivamo vodećim elementom vanjskog prostora. Prirodni je produžetak objekta osmišljen na način da je uvijek na usluzi. Dolazi u obliku samostalne sobe ili multifunkcionalnog boravišta. Bioklimatska pergola zadovoljava sve moderne karakteristike koje zajedno stvaraju ovaj izuzetan proizvod!

Univerzalnu cijenu za svaku odabranu pergolu tvori raznovrsnost naših automatiziranih sustava uz kombinaciju prilagođavanja varijabli.

Prilikom ugradnje bioklimatske pergole postoji niz prednosti u odnosu na postavljanje ostalih oblika zaštite. Uz jednostavnost montaže, nudimo i besplatne savjete prema Hrvatskoj i Europi. U najkraćem roku omogućavamo pregled objekta, prezentaciju i konzultacije te izvođenje montaže.

Želite upoznati novi tip vanjske gradnje, riješiti sve probleme na otvorenome, preuzeti potpunu kontrolu objekta, modernije podignuti vlastito okruženje uz sigurnost i udobnost koja se prilagođava Vašem raspoloženju?

 

Inspirirajte se definicijama bioklimatske pergole za novu odluku u stvaranju doma…

Jeste li znali da su bioklimatske pergole postale neizostavan produžetak interijera na otvorenom prostoru? 

Prava je avantura ugradnja ove dvorišne konstrukcije čiji krajnji proizvod imitira umjetničko djelo koje privlači poglede svih!

Ako ste spremni podići vrijednost same nekretnine, onda su bioklimatske pergole najpopularnije idejno rješenje! Zašto? 

Bioklimatska pergola je daleko naprednija varijanta klasične terase. Mogu služiti kao blagovaonice na otvorenom, mjesta za druženje, osamu, opuštanje, proslave i sve preostale aktivnosti privatnog i poslovnog tipa.

 

Imati bioklimatsku pergolu znači imati prednost…

Glavna prednost njezinog krova od rotirajućih letvica je u tome što se dnevna svjetlost može odrediti okretajima lamela, a zahvaljujući kompaktnosti istovremeno štiti od vjetra, kiše, snijega te doprinosi cirkulaciji zraka.

Paneli su pomno dizajnirani da osiguraju savršen protok vode te profilirani da uslijed otkrivanja predmeti ili voda s krova ne padnu u prostor.

Svi vijci na spojevima, matice i nitne izrađeni su od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete. 

Postranični pogledi mogu biti prekriveni ZIP rolo sjenilima ili staklenim sistemima koji ne zauzimaju prostor, a pružaju zaštitu i od buke i prašine.

Vrijedno je istaknuti da tkanina koja se rabi u proizvodnji pojedinog modela ima bitnu dekorativnu zadaću uzorcima od renomiranih proizvođača.

Oduševite se i ergonomskim dizajnom koji čuva toplinu uz mogućnost dodatne ugradnje grijalice za pogodnost korištenja 365 dana u godini. 

Konstrukcija je aluminijske prirode te se postavlja na čvrste aluminijske stupove koji se fiksiraju u pod te služe za kontroliranu odvodnju vode.

 

Za ugođaj u kasnijim satima predlažemo LED rasvjetu koja koristi kablove koje sakrivaju profili, a može se podešavati daljinskim upravljačem.

Modeli su dostupni u slobodno stojećim, naslonjenim na zid i modularnim verzijama.

Sustav možemo proširiti opcijom pametnog upravljanja telefonom i mogućnošću korištenja vremenske automatizacije uz senzore i potpunu kontrolu elemenata.

Za najzahtjevnije imamo vijest opcionalnog bojanja konstrukcije i krovišta u bilo koju željenu boju iz RAL palete.

Opustite se zbog udobnosti uporabe i fleksibilnosti izbora maksimalne i minimalne dimenzije pojedinog modula za sve privatne i poslovne objekte (kuće, vile, vikendice, penthouse, apartmane, hotele…)

 

Pripremili smo popis atraktivnih bioklimatskih pergola!

Iz palete modela koji se razlikuju prema svom obliku i veličini, kao i svestranosti rasporeda prilagođenih morfologiji vanjskog prostora izdvajamo:

SUNBREAKER 400

SUNBREAKER 400H

SUNBREAKER 400MD

SOLID

SUNBREAKER 500

 

Ne zaboravite, uredna, autentična i oku primamljiva okućnica oduvijek je pokazatelj vrijednog, uspješnog i poželjnog profila za druženje ili posao!

Neka Vam dom postane i ostane No.1 mjesto za odmor, posao ili druženje!